Danish

Fibromyalgi forklares som et nyt langvarigt handicap

sygdommen. Det er dog svært at vælge tidligere fibromyalgi, fordi symptomerne varierer.

Denne tilstand rammer hovedsageligt kvinder end mænd. Det er karakteriseret ved smerter i hele kroppen, ledsaget af stivhed og træthed.

Ifølge Daniel Clauw, MD, en professor i anæstesiologi ved University of Michigan, forklarede, at smerte behandles unormalt ved fibromyalgi.

Han tilføjede, at følelsen af ​​smerte øges og kan forekomme overalt i kroppen. Af denne grund er kronisk hovedpine, overfølsomhedsreaktioner og viscerale smerter almindelige hos personer med fibromyalgi.

Fibromyalgi kan også påvirke funktionaliteten og forstyrre dagligdagens aktiviteter.

Derudover har der været rapporter om, at personer med fibromyalgi ikke får de ydelser, de har brug for.

At synke piller og implementere mere effektive strategier kan være meget nyttigt til behandling af fibromyalgi, men da der ikke findes nogen kur mod fibromyalgi, er det svært helt at eliminere sygdommen.

I flere stater blev fibromyalgi betragtet som et langsigtet problem, en forringet livskvalitet.

Hvorfor langvarig fibromyalgi, hvis du kan vurdere problemet?
Efterhånden som symptomerne kommer og går, bliver personen mere træt og humørsyg.

Fibromyalgi er let at håndtere, men mennesker, der lever med fibromyalgi, kan bedre forstå, hvordan symptomerne øges hver gang.

Intensiteten og sværhedsgraden af ​​sygdommen kan have en negativ indflydelse på din arbejdsindsats. Ved at opdage symptomerne på fibromyalgi ville kontorarbejde være meget vanskeligere end forventet. Derudover kan triggere også gøre din tilstand værre.

Symptomerne på fibromyalgi tillader dig ikke at blive mere ophidset og på en måde foretrækker du at slappe af derhjemme, inden du går på arbejde.

Problemer kræver langvarig støtte og langvarig pleje. Desværre får personer med fibromyalgi ikke optimal pleje.

Fibromyalgi er svær at forstå, ikke kun på grund af dens kliniske symptomer, men også fordi dens tilbagefalds- og remissionsfaser er forvirrende.

Hvis du ikke får fibroblast i lang tid, er du heldig, men det betyder ikke, at du ikke blinker.

Og hvis symptomerne fortsætter, er det skræmmende at tænke på noget andet, uanset om det er relateret til arbejdet eller dit hjem.

Fibromyalgi er nu et langvarigt handicap
Takket være tre års indsats for patient og klient i Nordirland er fibromyalgi blevet identificeret som et langvarigt handicap.

Nu kan dedikerede tjenester etablere tillids- og ledelsescentre for fibromyalgi som en langsigtet tilstand.

Patienter kan modtage medicinsk rådgivning og interventioner fra sundhedspersonale.

Ydermere er det vanskeligt at afgøre, hvilken alternativ behandling der er mest hensigtsmæssig til behandling af fibromyalgi; Derfor kan du også få information om terapier.

Da smerte er hovedklagen for de fleste fibromyalgipatienter, får de fleste af dem medicin for at løse smerteopfattelsen; Andre symptomer er dog mindre mærkbare.

Kendskab til sygdommen kan bidrage til tidlig opdagelse af denne sygdom.

Når dem omkring dig, såsom familie og venner, er meget opmærksomme på svingende symptomer og adfærdsproblemer, kan de også give det højeste niveau af komfort og deltage i husarbejdet. Fibromyalgi bevidsthed kan gøre en persons liv lettere.

Det foreslås også, at en person med fibromyalgi kan have et usundt forhold til kolleger, venner og familie. Faktisk har folk omkring dig kun lidt viden om denne sygdom.

Fibromyalgi langvarig handicap
Ved at etablere oplysningsprogrammer er den person, der kæmper med fibromyalgi, ikke kun uddannet, men heller ikke syg, ideen ville være at vide, hvordan mennesker med fibromyalgi skal behandles, hvordan du kan hjælpe dem og hjælpe dem til at føle sig bedre.

På den anden side af spektret kan den juridiske forklaring på fibromyalgi som et langvarigt handicap også give lægen mulighed for at vide om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *