Norway

Fibromyalgi forklares som en ny langvarig funksjonshemming

Etter slitasjegikt er fibromyalgi den vanligste revmatiske sykdommen. Imidlertid er det vanskelig å velge tidligere fibromyalgi fordi symptomene varierer.

Denne tilstanden rammer hovedsakelig kvinner enn menn. Det er preget av smerte i hele kroppen, ledsaget av stivhet og tretthet.

Ifølge Daniel Clauw, MD, en professor i anestesiologi ved University of Michigan, forklarte at smerte behandles unormalt ved fibromyalgi.

Han la til at følelsen av smerte øker og kan oppstå hvor som helst i kroppen. Av denne grunn er kronisk hodepine, overfølsomhetsreaksjoner og visceral smerte vanlig hos personer med fibromyalgi.

Fibromyalgi kan også påvirke funksjonalitet og forstyrre dagliglivets aktiviteter.

I tillegg har det vært rapporter om at personer med fibromyalgi ikke får de tjenestene de trenger.

Å svelge piller og implementere mer effektive strategier kan være svært nyttig i behandling av fibromyalgi, men siden det ikke finnes noen kur mot fibromyalgi, er det vanskelig å eliminere sykdommen fullstendig.

I flere stater ble fibromyalgi ansett som et langsiktig problem, en svekket livskvalitet.

Hvorfor langvarig fibromyalgi hvis du kan vurdere problemet?
Etter hvert som symptomene kommer og går, blir personen mer sliten og humørsyk.

Det er enkelt å håndtere fibromyalgi, men folk som lever med fibromyalgi kan bedre forstå hvordan symptomene øker hver gang.

Intensiteten og alvorlighetsgraden av sykdommen kan påvirke jobbprestasjonen din negativt. Ved å oppdage symptomene på fibromyalgi, ville kontorarbeid være mye vanskeligere enn forventet. I tillegg kan triggere også gjøre tilstanden din verre.

Symptomene på fibromyalgi lar deg ikke bli mer begeistret, og på en måte foretrekker du å slappe av hjemme før du drar på jobb.

Problemer krever langsiktig støtte og langvarig omsorg. Dessverre får ikke personer med fibromyalgi optimal omsorg.

Fibromyalgi er vanskelig å forstå, ikke bare på grunn av de kliniske symptomene, men også fordi dens tilbakefalls- og remisjonsfaser er forvirrende.

Hvis du ikke får fibroblast på lenge, er du heldig, men det betyr ikke at du ikke vil blunke.

Og hvis symptomene vedvarer, er det forferdelig å tenke på noe annet, enten det er relatert til jobben eller hjemmet ditt.

Fibromyalgi er nå en langvarig funksjonshemming
Takket være tre års innsats fra pasienter og rådgivning til klienter i Nord-Irland, har fibromyalgi blitt identifisert som en langvarig funksjonshemming.

Nå kan dedikerte tjenester etablere tillits- og ledelsessentre for fibromyalgi som en langsiktig tilstand.

Pasienter kan få medisinske råd og intervensjoner fra helsepersonell.

Videre er det vanskelig å avgjøre hvilken alternativ behandling som er mest hensiktsmessig for å behandle fibromyalgi; Derfor kan du også få informasjon om terapier.

Siden smerte er hovedklagen til de fleste fibromyalgipasienter, får de fleste av dem medisiner for å løse oppfatningen av smerte; Andre symptomer er imidlertid mindre merkbare.

Kunnskap om sykdommen kan bidra til tidlig oppdagelse av denne sykdommen.

Når de rundt deg, som familie og venner, er svært oppmerksomme på svingende symptomer og atferdsproblemer, kan de også gi det høyeste nivået av komfort og delta i husarbeid. Fibromyalgibevissthet kan gjøre en persons liv lettere.

Det foreslås også at en person med fibromyalgi kan ha et usunt forhold til kolleger, venner og familie. Faktisk har menneskene rundt deg lite kunnskap om denne sykdommen.

Fibromyalgi langvarig funksjonshemming
Ved å etablere bevisstgjøringsprogrammer, er personen som sliter med fibromyalgi ikke bare utdannet, men heller ikke syk, ideen ville være å vite hvordan personer med fibromyalgi bør behandles, hvordan du kan hjelpe dem og hjelpe dem til å føle seg bedre .

På den andre siden av spekteret kan den juridiske forklaringen på fibromyalgi som en langvarig funksjonshemming også tillate legen å vite om det.

FacebookTwitterE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *