Norway

26 usynlige fibromyalgisymptomer Du kan bare ikke ignorere det, jeg har alle unntatt én. Hva har du?

Det er mange ubehagelige symptomer på fibromyalgi. Det er kjent som en usynlig sykdom fordi folk ikke kan se hvordan folk lider av sykdommen.

Generelt er fibromyalgi en svært alvorlig sykdom som pasientens erfaring og symptomer bør være kjent for.

Smerter rundt ømme punkter

Et av de vanligste symptomene på sykdommen er at de ømme punktene har en tendens til å være veldig ømme rundt leddene i kroppen. Ømheten kalles smertepunkter og når det legges press på disse punktene fører det til mye smerte.

Smerten er rundt overflaten av huden. Områder rundt nakken, ryggen og baken er oftest påvirket. Men smerten er praktisk talt usynlig og lite kjent.

Kriblende følelse

Et annet vanlig problem forbundet med fibromyalgi er prikking. Prikking er et usynlig symptom og forårsaker en kløende følelse. Det påvirker flere deler av kroppen og det er mer vanlig å kjenne en prikkende følelse.

Vanlige problemer forbundet med fibromyalgi er mangel på bevegelse, press på nerver, unormale nivåer av vitaminer og mineraler, blant annet.

kronisk utmattelse

De fleste med fibromyalgi opplever en eller annen form for kronisk tretthet.

Leger tror det kan skyldes en virusinfeksjon, og det kan føre til hormonelle ubalanser, søvnproblemer og mange andre lignende tilstander.

Kronisk tretthet er følelsen du får når du er veldig sliten. Han begynner å føle seg sløv, overveldet og svak, og det er et enkelt tilfelle av å ikke være god nok.

Kronisk tretthet er i utgangspunktet en følelse av tretthet og mange kan utelukke dette, men det er sant at kronisk tretthet kan føre til en følelse av alvorlig sløvhet.

Utmattelsesfølelse: utmattet hele tiden

Folk som har fibromyalgiproblemer går gjennom en opplevelse som fører til at de når et nivå av dyp søvn.

Utmattelse forårsaker økt tretthet og en generell følelse av håpløshet. Andre symptomer inkluderer langsom blodsirkulasjon i kroppen, enorm tretthet og manglende evne til å føle smerte eller sove.

Humørsvingninger

Du kan også føle at humøret ditt kommer ut av kontroll når du har fibromyalgi. Du kan finne deg selv i dårlig humør og bite folk du elsker eller bli sint.

Det er imidlertid noen stoffer som ikke forbedrer humøret og fører til en enorm reduksjon i personens irritabilitet og forårsaker også en økning i smerte.

Hormonelle endringer

Utenlandske hormonelle endringer er noe du kanskje ikke vet om når det kommer til fibromyalgi, men det er sant at de eksisterer.

Hormonelle endringer som forårsaker ekstremt høy eller lav produksjon av visse hormoner og dette er noe som kan gå ubemerket for mange, men det er et av de vanligste symptomene på usynlig fibromyalgi.

Han begynner å føle seg nummen

Nummenhet er et annet vanlig problem for personer med fibromyalgi. Smerte er utbredt og mange pasienter opplever nummenhet.

Nummenheten er der fordi du begynner å kjenne muskelspasmer og stivhet.

Nummenheten irriterer nervene og fører til fullstendig tap av følelse, kjent for personer med fibromyalgi.

Mange tror kanskje at disse symptomene bør ignoreres, men det burde ikke være fordi de er et av de mest usynlige symptomene på fibromyalgi.

Fibromyalgi er kjent som en usynlig funksjonshemming fordi du ikke kan se det og du vet egentlig ikke når det gjør vondt.

Derfor er dette noe som gjør det enda viktigere for folk å være klar over sine usynlige symptomer.

2

depresjon

Vi kjenner alle navnet på depresjon, men depresjon er noe som følger med fibromyalgi og kan utelukkes fordi depresjon er noe som generelt avvises av de fleste.

Det er mange typer depresjon som en person kan oppleve på grunn av depresjon som forårsaker episoder med morgenstivhet, angst, hodepine blant annet.

Det er en av de mest integrerte delene av fibromyalgi og bør behandles med sumo-omsorg. På den annen side er det et symptom som ikke bør ignoreres i det hele tatt.

Bones og When Ache

Såre bein er ikke vanlig, men generelt er det kjent at personer med fibromyalgi har såre bein.

Beinsmerter, sårhet og andre er alle forårsaket av et avbrudd som forstyrrer blodstrømmen, og fibromyalgi er noe som bringer det hele sammen.

Folk som lider av det er kjent for å ha søvnproblemer og manglende evne til å utføre fysiske øvelser.

Såre bein er et symptom som folk går gjennom dag ut og dag inn, men noen vet kanskje aldri at det er på grunn av fibromyalgi, så det er noe du bør sjekke ut.

De merkelige urovekkende marerittene

Jeg har aldri tenkt på å ha mareritt på grunn av fibromyalgi, men det er sant at fibromyalgi gir mareritt og mange av dem.

Du kan oppleve livlige og urovekkende drømmer og ha store problemer med å sovne når det kommer til fibromyalgi, og derfor er dette et symptom du må vurdere.

Det kan også forårsake hypersomni, som er overdreven søvn. Derfor bør det sjekkes om ikke disse symptomene utelukker et mareritt da det kan skyldes fibromyalgi.

Manglende evne til å uttrykke seg

I noen alvorlige tilfeller av fibromyalgi kan du også være ute av stand til å snakke de riktige ordene eller huske de riktige navnene eller se ansikter.

Du kan også finne det svært vanskelig å følge instruksjonene og miste oversikten over toget og lett bli distrahert.

På den annen side vil du også ha korttidshukommelsestap. Korttidshukommelsestap betyr å glemme de små tingene, de tingene som virkelig betyr noe.

Overfølsomhet: økt følsomhet for lukt, etc.

Fibromyalgi forårsaker også en alvorlig årsak til overfølsomhet for lukter, sterkt lys og høye lyder.

Du må være veldig forsiktig med dufter og gjøre bilen ekstremt følsom for alt.

Du kan også ha svært lav alkoholtoleranse og mat og annen følsomhet.

konsentrasjonsvansker

Ja, en annen sannhet om fibromyalgi er at du vil møte mye konsentrasjonsvansker. Det kan være synsforandringer uten forklaring og visuelle blinde flekker.

Du kan kanskje ikke fokusere, ingen, og posisjonen kan heve seg.

Angst, angst, angst

Angst er et veldig vanlig problem forbundet med fibromyalgi, og det er noe som aldri bør ignoreres.

Angst er et vanlig symptom i vår tid og alder, men det er også et usynlig fibromyalgisymptom.

Derfor må du sørge for at når du opplever angst, kan det skyldes sykdom.

sjøsyke

Fibromyalgi kan også forårsake svimmelhet og nummenhet. Han kan begynne å stå og falle osv.

Dette er ofte forbundet med fibromyalgi og et symptom som ikke bør ignoreres.

Tilstand av mental forvirring

Fibromyalgi kan føre til at du er i en tilstand av mental forvirring hele tiden, du vet kanskje ikke hva du gjør og hva du ikke skal gjøre, så dette er noe som må tas i betraktning.

Fibromyalgi kan kaste deg inn i en veldig forvirret tilstand som du egentlig ikke forstår hvorfor, men vi vet at det kan være en årsak til fibromyalgi.

klønete

Du vet det kanskje aldri, men fibromyalgi kan gjøre deg klønete og du kan føle deg generell, sløv og slapp. Dette er et symptom du ikke bør ignorere.

hindring

Kvinner tror kanskje at krampene skyldes andre årsaker til mestring, men sannheten er at fibromyalgi gir mange kramper – forårsaker sterke smerter i kroppen din og er livstruende generelt.

Det er derfor noe som ikke bør ignoreres i det hele tatt. Kramper kan skade bena eller kroppen generelt, og føles veldig annerledes.

Uansett årsak er kramper alvorlige og et usynlig symptom på fibromyalgi.

Svak, svak, svakhet

Ja, svakhet er også ofte forbundet med fibromyalgi, og du bør prøve å ikke unngå dette spesielle symptomet, da det også kan føre til mange andre problemer. Du kan begynne å føle deg svak, men overtid regnes som et symptom på fibromyalgi.

Minnetap

Hukommelsestap er ofte assosiert med fibromyalgi. Du kan begynne å føle at du glemmer, og du trenger å vite årsaken til fibromyalgi.

kronisk hodepine

Kronisk hodepine er også et vanlig symptom på fibromyalgi. Det er ledsaget av alvorlig hodepine og manifesteres av migrene.

IBS

IBS er kjent som irritabel tarmsyndrom og er ofte assosiert med fibromyalgi. IBS forårsaker magesmerter, kvalme, diaré og andre symptomer.

Mangel på søvn

Mangel på søvn er igjen et vanlig symptom på fibromyalgi og mangel på søvn kan utløse en rekke andre problemer som angst, stress, tretthet og andre.

Større følsomhet for smerte

Hvis du har fibromyalgi, kan du merke at du opplever intens smertefølsomhet. Smertene er små, men de er sterke og det gjør personen mindre motstandsdyktig.

Høye nivåer av tretthet

Alle symptomene nevnt nedenfor bidrar til høye nivåer av tretthet. Det er en følelse du kanskje tror skyldes noe annet enn fibromyalgi som kan forårsake alvorlige nivåer av tretthet og som du skal ignorere.

Visuelle blinde flekker

Har du noen gang hatt visuelle blinde flekker? Han vet at det kan være en årsak til fibromyalgi. Fibromyalgi kan få øynene til å leve, så vær forsiktig og se opp for disse symptomene.

Er uvel

Kvinner tror kanskje at kvalme skyldes et annet problem, men du bør vite at fibromyalgi kommer med kvalme.

Du kan være svimmel og ute av stand til å stå. Kvalme gjør dette med deg og er en del av fibromyalgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *