Danish

26 usynlige fibromyalgisymptomer Du kan bare ikke ignorere det, jeg har alle på nær én. Hvad har du?

Der er mange ubehagelige symptomer på fibromyalgi. Det er kendt som en usynlig sygdom, fordi folk ikke kan se, hvordan folk lider af sygdommen.

Generelt er fibromyalgi en meget alvorlig sygdom, hvor patienternes erfaringer og symptomer bør kendes.

Smerter omkring ømme punkter
Et af de mest almindelige symptomer på sygdommen er, at de ømme punkter har en tendens til at være meget ømme omkring kroppens led. Ømheden kaldes smertepunkter, og når der lægges pres på disse punkter, fører det til mange smerter.

Smerten er omkring overfladen af ​​huden. Områder omkring nakke, ryg og balder er oftest ramt. Men smerten er næsten usynlig og lidet kendt.

Prikkende fornemmelse
Et andet almindeligt problem forbundet med fibromyalgi er prikken. Prikken er et usynligt symptom og forårsager en kløende fornemmelse. Det påvirker flere dele af kroppen, og det er mere almindeligt at mærke en prikkende fornemmelse.

Almindelige problemer forbundet med fibromyalgi er manglende bevægelse, pres på nerver, unormale niveauer af vitaminer og mineraler, blandt andre.

kronisk træthed
De fleste mennesker med fibromyalgi oplever en form for kronisk træthed.

Læger mener, at det kan skyldes en virusinfektion, og det kan føre til hormonelle ubalancer, søvnproblemer, blandt mange andre lignende tilstande.

Kronisk træthed er den følelse, man får, når man er meget træt. Han begynder at føle sig sløv, overvældet og svag, og det er et simpelt tilfælde af ikke at være god nok.

Kronisk træthed er dybest set en følelse af træthed, og mange mennesker vil måske udelukke dette, men det er rigtigt, at kronisk træthed kan føre til en følelse af alvorlig sløvhed.

Følelse af udmattelse: udmattet hele tiden
Mennesker, der har fibromyalgiproblemer, gennemgår en oplevelse, der får dem til at nå et niveau af dyb søvn.

Udmattelse forårsager øget træthed og en generel følelse af håbløshed. Andre symptomer omfatter langsom blodcirkulation i kroppen, enorm træthed og manglende evne til at føle smerte eller søvn.

Humørsvingninger
Du kan også mærke, at dit humør kommer ud af kontrol, når du har fibromyalgi. Du kan finde dig selv i dårligt humør og bide de mennesker, du elsker, eller blive vred.

Der er dog nogle stoffer, der ikke forbedrer humøret og fører til et enormt fald i personens irritabilitet og også forårsager en stigning i smerte.

Hormonelle ændringer
Udenlandske hormonforandringer er noget, du måske ikke kender til, når det kommer til fibromyalgi, men det er rigtigt, at de eksisterer.

Hormonelle forandringer, der forårsager ekstrem høj eller lav produktion af visse hormoner, og det er noget, som kan gå ubemærket hen af ​​mange, men det er et af de mest almindelige symptomer på usynlig fibromyalgi.

Han begynder at føle sig følelsesløs
Følelsesløshed er et andet almindeligt problem for personer med fibromyalgi. Smerter er udbredt, og mange patienter oplever følelsesløshed.

Følelsesløsheden er der, fordi du begynder at mærke musklerne spasmer og stivhed.

Følelsesløsheden irriterer nerverne og fører til et fuldstændigt tab af følelse, kendt af personer med fibromyalgi.

Mange mennesker tror måske, at disse symptomer bør ignoreres, men det burde ikke være, fordi de er et af de mest usynlige symptomer på fibromyalgi.

Fibromyalgi er kendt som et usynligt handicap, fordi du ikke kan se det, og du virkelig ikke ved, hvornår det gør ondt.

Derfor er dette noget, der gør det endnu vigtigere for folk at være opmærksomme på deres usynlige symptomer.

2
depression
Vi kender alle navnet på depression, men depression er noget, der følger med fibromyalgi og kunne udelukkes, fordi depression er noget, der generelt afvises af de fleste.

Der er mange typer af depression, som en person kan opleve på grund af depression, der blandt andet forårsager episoder med morgenstivhed, angst, hovedpine.

Det er en af ​​de mest integrerede dele af fibromyalgi og bør behandles med sumo-omhu. På den anden side er det et symptom, som slet ikke bør ignoreres.

Knogler og When Ache
Ømme knogler er ikke almindelige, men generelt er folk med fibromyalgi kendt for at have ømme knogler.

Knoglesmerter, ømhed og andet er alle forårsaget af en afbrydelse, der forstyrrer blodgennemstrømningen, og fibromyalgi er noget, der bringer det hele sammen.

Folk, der lider af det, er kendt for at have søvnproblemer og manglende evne til at udføre fysiske øvelser.

Ømme knogler er et symptom, som folk går igennem dag ud og dag ind, men nogen ved måske aldrig, at det er på grund af fibromyalgi, og det er derfor noget, du bør tjekke ud.

De mærkelige foruroligende mareridt
Jeg har aldrig tænkt på at have mareridt på grund af fibromyalgi, men det er rigtigt, at fibromyalgi bringer mareridt og mange af dem.

Du kan opleve livlige og foruroligende drømme og have svært ved at falde i søvn, når det kommer til fibromyalgi, og derfor er dette et symptom, du skal overveje.

Det kan også forårsage hypersomni, som er overdreven søvn. Derfor bør det tjekkes, om disse symptomer ikke udelukker et mareridt, da det kan skyldes fibromyalgi.

Manglende evne til at udtrykke
I nogle alvorlige tilfælde af fibromyalgi kan du muligvis også være ude af stand til at tale de rigtige ord eller huske de rigtige navne eller se ansigter.

Du kan også finde det meget svært at følge anvisningerne og miste overblikket over toget og nemt blive distraheret.

På den anden side vil du også have korttidshukommelsestab. Korttidshukommelsestab betyder, at man glemmer de små ting, de ting, der virkelig betyder noget.

Overfølsomhed: øget følsomhed over for lugte mv.
Fibromyalgi forårsager også en alvorlig årsag til overfølsomhed over for lugte, skarpt lys og høje lyde.

Du skal være meget forsigtig med dufte og gøre din bil ekstremt følsom over for alt.

Du kan også have en meget lav alkoholtolerance og mad og anden følsomhed.

koncentrationsbesvær
Ja, en anden sandhed om fibromyalgi er, at du vil få mange problemer med at koncentrere dig. Der kan være synsforandringer uden forklaring og visuelle blinde pletter.

Du kan muligvis ikke fokusere, ingen, og positionen kan hæve sig.

Angst, angst, angst
Angst er et meget almindeligt problem forbundet med fibromyalgi, og det er noget, der aldrig bør ignoreres.

Angst er et almindeligt symptom i vores tid og alder, men det er også et usynligt fibromyalgisymptom.

Derfor skal du sørge for, at når du oplever angst, kan det skyldes en eller anden sygdom.

søsyge
Fibromyalgi kan også forårsage svimmelhed og følelsesløshed. Han kan begynde at stå og kan falde osv.

Dette er almindeligvis forbundet med fibromyalgi og et symptom, der ikke bør ignoreres.

Tilstand af mental forvirring
Fibromyalgi kan få dig til at være i en tilstand af mental forvirring hele tiden, du ved måske ikke, hvad du gør, og hvad du ikke skal gøre, og det er derfor noget, der skal tages i betragtning.

Fibromyalgi kan kaste dig ud i en meget forvirret tilstand, som du virkelig ikke forstår hvorfor, men vi ved, at det kan være en årsag til fibromyalgi.

klodset
Du ved det måske aldrig, men fibromyalgi kan gøre dig klodset, og du kan føle dig generel, sløv og træg. Dette er et symptom, du ikke bør ignorere.

hindring
Kvinder tror måske, at kramperne skyldes andre årsager til at klare sig, men sandheden er, at fibromyalgi giver mange kramper – forårsager stærke smerter i din krop og er livstruende generelt.

Det er derfor noget, man slet ikke bør ignorere. Kramper kan skade benene eller kroppen generelt og føles meget anderledes.

Uanset årsagen er kramper alvorlige og et usynligt symptom på fibromyalgi.

Svag, svag, svaghed
Ja, svaghed er også almindeligvis forbundet med fibromyalgi, og du bør prøve ikke at undgå dette særlige symptom, da det også kan føre til mange andre problemer. Du kan begynde at føle dig svag, men overarbejde betragtes som et symptom på fibromyalgi.

Hukommelsestab
Hukommelsestab er almindeligvis forbundet med fibromyalgi. Du kan begynde at føle, at du glemmer, og du har brug for at kende årsagen til fibromyalgi.

kronisk hovedpine
Kronisk hovedpine er også et almindeligt symptom på fibromyalgi. Det er ledsaget af svær hovedpine og manifesteres af migræne.

IBS
IBS er kendt som irritabel tyktarm og er almindeligvis forbundet med fibromyalgi. IBS forårsager mavesmerter, kvalme, diarré og andre symptomer.

Mangel på søvn
Mangel på søvn er igen et almindeligt symptom på fibromyalgi og mangel på søvn kan udløse en lang række andre problemer såsom angst, stress, træthed og andre.

Større følsomhed over for smerte
Hvis du har fibromyalgi, kan du bemærke, at du oplever intens smertefølsomhed. Smerterne er mindre, men de er kraftige, og det gør personen mindre modstandsdygtig.

Høje niveauer af træthed
Alle de symptomer, der er nævnt nedenfor, bidrager til høje niveauer af træthed. Det er en følelse, som du måske tror, ​​skyldes noget andet end fibromyalgi, der kan forårsage alvorlige niveauer af træthed, og som du skal ignorere.

Visuelle blinde pletter
Har du nogensinde haft visuelle blinde pletter? Han ved, at det kan være en årsag til fibromyalgi. Fibromyalgi kan få dine øjne til at leve, så vær forsigtig og pas på disse symptomer.

føle sig syg
Kvinder tror måske, at kvalme skyldes et andet problem, men du skal vide, at fibromyalgi kommer med kvalme.

Du kan være svimmel og ude af stand til at stå. Kvalme gør dette ved dig og er en del af fibromyalgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *