Dutch

26 Onzichtbare fibromyalgiesymptomen Je kunt er gewoon niet omheen, ik heb er op één na. Wat heb je?

Er zijn veel ongemakkelijke symptomen van fibromyalgie. Het staat bekend als een onzichtbare ziekte omdat mensen niet kunnen zien hoe mensen aan de ziekte lijden.

Over het algemeen is fibromyalgie een zeer ernstige ziekte waarvan de ervaring en symptomen van patiënten bekend moeten zijn.

Pijn rond gevoelige punten

Een van de meest voorkomende symptomen van de ziekte is dat de gevoelige punten rond de gewrichten van het lichaam erg gevoelig zijn. De gevoeligheid wordt pijnpunten genoemd en wanneer er druk op deze punten wordt uitgeoefend, leidt dit tot veel pijn.

De pijn is rond het oppervlak van de huid. Gebieden rond de nek, rug en billen worden het meest getroffen. De pijn is echter vrijwel onzichtbaar en weinig bekend.

Tintelend gevoel

Een ander veel voorkomend probleem in verband met fibromyalgie is tintelingen. Tintelingen zijn een onzichtbaar symptoom en veroorzaken een jeukend gevoel. Het beïnvloedt verschillende delen van het lichaam en het is gebruikelijker om een ​​tintelend gevoel te voelen.

Veelvoorkomende problemen die verband houden met fibromyalgie zijn onder andere gebrek aan beweging, druk op de zenuwen, abnormale niveaus van vitamines en mineralen.

chronische vermoeidheid

De meeste mensen met fibromyalgie ervaren een vorm van chronische vermoeidheid.

Artsen denken dat het te wijten kan zijn aan een virale infectie en dat het kan leiden tot hormonale onevenwichtigheden, slaapproblemen en vele andere soortgelijke aandoeningen.

Chronische vermoeidheid is het gevoel dat je krijgt als je erg moe bent. Hij begint zich lusteloos, overweldigd en zwak te voelen en het is een simpel geval van niet goed genoeg zijn.

Chronische vermoeidheid is in feite een gevoel van vermoeidheid en veel mensen kunnen dit uitsluiten, maar het is waar dat chronische vermoeidheid kan leiden tot een gevoel van ernstige lethargie.

Uitputtingsgevoel: altijd uitgeput

Mensen met fibromyalgieproblemen maken een ervaring mee die hen ertoe brengt een niveau van diepe slaap te bereiken.

Uitputting veroorzaakt verhoogde vermoeidheid en een algemeen gevoel van hopeloosheid. Andere symptomen zijn een trage bloedcirculatie in het lichaam, immense vermoeidheid en een onvermogen om pijn te voelen of te slapen.

Stemmingswisselingen

U kunt ook het gevoel hebben dat uw stemming uit de hand loopt als u fibromyalgie heeft. Het kan zijn dat je in een slecht humeur bent en de mensen van wie je houdt bijt of boos wordt.

Er zijn echter enkele medicijnen die de stemming niet verbeteren en leiden tot een enorme afname van de prikkelbaarheid van de persoon en ook een toename van pijn veroorzaken.

Hormonale veranderingen

Buitenlandse hormonale veranderingen zijn iets wat je misschien niet weet als het gaat om fibromyalgie, maar het is waar dat ze bestaan.

Hormonale veranderingen die een extreem hoge of lage productie van bepaalde hormonen veroorzaken en dit is iets dat door velen misschien onopgemerkt blijft, maar het is een van de meest voorkomende symptomen van onzichtbare fibromyalgie.

Hij begint zich verdoofd te voelen

Gevoelloosheid is een ander veelvoorkomend probleem voor mensen met fibromyalgie. Pijn is wijdverbreid en veel patiënten ervaren gevoelloosheid.

De gevoelloosheid is er omdat je de spieren begint te voelen krampen en stijfheid.

De gevoelloosheid irriteert de zenuwen en leidt tot een volledig verlies van gevoel, bekend bij mensen met fibromyalgie.

Veel mensen denken misschien dat deze symptomen genegeerd moeten worden, maar dat hoeft niet te zijn omdat ze een van de meest onzichtbare symptomen van fibromyalgie zijn.

Fibromyalgie staat bekend als een onzichtbare handicap omdat je het niet kunt zien en je echt niet weet wanneer het pijn doet.

Daarom is dit iets dat het nog belangrijker maakt voor mensen om zich bewust te zijn van hun onzichtbare symptomen.

2

depressie

We kennen allemaal de naam depressie, maar depressie is iets dat gepaard gaat met fibromyalgie en kan worden uitgesloten omdat depressie iets is dat over het algemeen door de meesten wordt afgewezen.

Er zijn veel soorten depressie die een persoon kan ervaren als gevolg van depressies die onder andere ochtendstijfheid, angst en hoofdpijn veroorzaken.

Het is een van de meest integrale onderdelen van fibromyalgie en moet met sumozorg worden behandeld. Aan de andere kant is het een symptoom dat helemaal niet mag worden genegeerd.

Botten en wanneer pijn

Pijnlijke botten komen niet vaak voor, maar over het algemeen is bekend dat mensen met fibromyalgie pijnlijke botten hebben.

Botpijn, pijn en andere worden allemaal veroorzaakt door een onderbreking die de bloedstroom verstoort, en fibromyalgie is iets dat alles samenbrengt.

Van mensen die er last van hebben is bekend dat ze slaapproblemen hebben en niet in staat zijn om lichamelijke oefeningen uit te voeren.

Pijnlijke botten zijn een symptoom waar mensen dag in dag uit doorheen gaan, maar iemand zal misschien nooit weten dat het komt door fibromyalgie en dus is het iets dat je moet controleren.

De vreemde verontrustende nachtmerries

Ik heb er nooit aan gedacht om nachtmerries te krijgen vanwege fibromyalgie, maar het is waar dat fibromyalgie nachtmerries met zich meebrengt en veel van hen.

U kunt levendige en verontrustende dromen hebben en ernstige moeite hebben om in slaap te vallen als het gaat om fibromyalgie en daarom is dit een symptoom waarmee u rekening moet houden.

Het kan ook hypersomnie veroorzaken, wat overmatig slapen is. Daarom moet worden gecontroleerd of deze symptomen een nachtmerrie niet uitsluiten, omdat deze te wijten kan zijn aan fibromyalgie.

Onvermogen om zich uit te drukken

In sommige ernstige gevallen van fibromyalgie kunt u ook niet de juiste woorden spreken of de juiste namen onthouden of gezichten zien.

U kunt het ook erg moeilijk vinden om aanwijzingen op te volgen en de trein uit het oog te verliezen en gemakkelijk afgeleid te worden.

Aan de andere kant heb je ook geheugenverlies op korte termijn. Kortetermijngeheugenverlies betekent het vergeten van de kleine dingen, de dingen die er echt toe doen.

Overgevoeligheid: verhoogde gevoeligheid voor geuren, enz.

Fibromyalgie veroorzaakt ook een ernstige oorzaak van overgevoeligheid voor geuren, felle lichten en harde geluiden.

Je zult heel voorzichtig moeten zijn met geuren en je auto extreem gevoelig voor alles moeten maken.

U kunt ook een zeer lage alcoholtolerantie en voedsel- en andere gevoeligheid hebben.

moeite met concentreren

Ja, een andere waarheid over fibromyalgie is dat je veel moeite zult hebben om je te concentreren. Er kunnen visieveranderingen zijn zonder uitleg en visuele blinde vlekken.

U kunt zich misschien niet concentreren, niemand, en de positie kan stijgen.

Angst, angst, angst

Angst is een veel voorkomend probleem in verband met fibromyalgie en het is iets dat nooit mag worden genegeerd.

Angst is een veel voorkomend symptoom in onze tijd, maar het is ook een onzichtbaar fibromyalgiesymptoom.

Daarom moet je ervoor zorgen dat wanneer je angst ervaart, dit te wijten kan zijn aan een of andere ziekte.

zeeziekte

Fibromyalgie kan ook duizeligheid en gevoelloosheid veroorzaken. Hij kan gaan staan ​​en vallen, enz.

Dit wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie en een symptoom dat niet mag worden genegeerd.

Staat van mentale verwarring

Fibromyalgie kan ervoor zorgen dat u de hele tijd in een staat van mentale verwarring verkeert, u weet misschien niet wat u doet en wat u niet moet doen en dit is dus iets waarmee u rekening moet houden.

Fibromyalgie kan je in een zeer verwarde toestand brengen waarvan je echt niet begrijpt waarom, maar we weten wel dat het een oorzaak van fibromyalgie kan zijn.

onhandig

Je weet het misschien nooit, maar fibromyalgie kan je onhandig maken en je kunt je algemeen, lusteloos en traag voelen. Dit is een symptoom dat u niet mag negeren.

obstakel

Vrouwen denken misschien dat de krampen te wijten zijn aan andere redenen om ermee om te gaan, maar de waarheid is dat fibromyalgie veel krampen met zich meebrengt – ernstige pijn in uw lichaam veroorzaakt en in het algemeen levensbedreigend is.

Het is daarom iets dat absoluut niet mag worden genegeerd. Krampen kunnen pijn doen aan de benen of het lichaam in het algemeen, waardoor het heel anders aanvoelt.

Wat de oorzaak ook is, krampen zijn ernstig en een onzichtbaar symptoom van fibromyalgie.

Zwak, zwak, zwakte

Ja, zwakte wordt ook vaak geassocieerd met fibromyalgie en je moet proberen dit specifieke symptoom niet te vermijden, omdat het ook tot veel andere problemen kan leiden. U kunt zich zwak beginnen te voelen, maar overwerk wordt beschouwd als een symptoom van fibromyalgie.

Geheugenverlies

Geheugenverlies wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. U kunt het gevoel krijgen dat u iets vergeet en u moet de oorzaak van fibromyalgie weten.

chronische hoofdpijn

Chronische hoofdpijn is ook een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie. Het gaat gepaard met ernstige hoofdpijn en manifesteert zich door migraine.

IBS

IBS staat bekend als het prikkelbare darm syndroom en wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. IBS veroorzaakt buikpijn, misselijkheid, diarree en andere symptomen.

Slaapgebrek

Gebrek aan slaap is opnieuw een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie en gebrek aan slaap kan tal van andere problemen veroorzaken, zoals angst, stress, vermoeidheid en andere.

Grotere gevoeligheid voor pijn

Als u fibromyalgie heeft, kunt u merken dat u een intense pijngevoeligheid ervaart. De pijn is gering, maar hevig en maakt de persoon minder veerkrachtig.

Hoge niveaus van vermoeidheid

Alle onderstaande symptomen dragen bij aan een hoge mate van vermoeidheid. Het is een gevoel waarvan je zou denken dat het te wijten is aan iets anders dan fibromyalgie dat ernstige vermoeidheid kan veroorzaken en dat je zou moeten negeren.

Visuele blinde vlekken

Heeft u ooit visuele blinde vlekken gehad? Hij weet dat het een oorzaak van fibromyalgie kan zijn. Fibromyalgie kan ervoor zorgen dat uw ogen gaan leven, dus wees voorzichtig en pas op voor deze symptomen.

ziek voelen

Vrouwen denken misschien dat misselijkheid te wijten is aan een ander probleem, maar u moet weten dat fibromyalgie gepaard gaat met misselijkheid.

U kunt duizelig zijn en niet meer kunnen staan. Misselijkheid doet dit met je en is onderdeel van fibromyalgie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *